fbpx
Enkla videosamtal för äldre

SAMARBETEN

Ingen kan gör allt, men alla kan bidra med något

Loopeli vill skapa samarbeten med företag och organisationer som drivs av samma mål, att hjälpa äldre och funktionsnedsatta få en så bra och glädjefylld vardag som möjligt.

Vi tar ansvar för olika delar i det målet och för oss på Loopeli är det förenklad kommunikation som vi bidrar med.

Vi tycker att det ska vara en rättighet för alla att kunna kommunicera med sina nära och kära, även om du har svårt med tekniken. Att kunna vara en del av sin familj vardag och känna delaktighet känns som världens mest naturliga sak för oss som kan hantera tekniken, men när dagen kommer och du tappar förmågan att använda teknik som håller oss kopplade till vår familj så blir det en avsevärd försämring av din livskvalitet.

Att tillsammans med andra partners driva och förenkla möjligheterna till enkel kommunikation är således grunden i de samarbeten vi arbetar med.

Besök vår sida som är anpassad till just omsorgsverksamhet och företag. Där kan du få mer information om hur vi jobbar tillsammans med kommuner, äldreomsorgen och inom vården.

Enkla videosamtal för äldre

Samarbete Ansvar och omsorg

93% ansågs klara av tekniken

För att se hur Loopelis enkla teknik skulle hanteras av personer som inte längre klarar av att bo hemma så genomförde vi tillsammans med det privata vårdbolaget Ansvar och Omsorg en mätning med familjer på fyra olika boenden.

De boende och deras familjer hade varierande förutsättningar, men alla de boende försågs med Loopeli installerat i en surfplatta och de anhöriga med loggningsuppgifter till Loopeli-appen som de laddat ned i sina privata telefoner.

Familjerna har genom appen kunnat videoprata med den boende på boendet samt skicka bilder med bildtexter och korta meddelanden.

Den boende har själva kunnat ringa och ta emot videosamtal från sina familjemedlemmar och även kunnat ta emot bilder och lyssnat på radio.

Elgiganten och Loopeli

Loopeli och Elgiganten samarbetar för att motverka digitalt utanförskap

Elgiganten har arbetat fantastiskt med att inkludera så många som möjligt i det digitala samhället genom att belysa, utbilda, informera och tillgängliggöra vår nya teknik.

Tillsammans med Loopelis videotjänst förstärker vi möjligheten för personer med låg teknisk kunskap eller kanske utmaningar med motorik, hörsel och syn att vara mer delaktiga i dagens samhälle och sin familjs vardag.

Samarbetet med Elgiganten gäller både privatpersoner och företag. Genom Elgigantens butiker och websida erbjuder vi privatpersoner ett paket med surfplatta och ställ. För företag och organisationer har vi färdiga paket men också möjlighet att skräddarsy upplägg med produkter och finansieringslösningar.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en vidare diskussion.

Kontakta oss

Är du intresserad av att samarbeta med oss?

Loopeli fokuserar på att skapa gynnsamma partnerskap med omsorgen, vården, kommuner och företag som har välfärdsteknik, e-hälsa och individ anpassade lösningar i fokus.

Loopeli bidrar med sin enkelhet  förebygger ensamhet och skapar livskvalitet för personer som har utmaningar med dagens teknik.

Fyll gärna i formuläret här intill så kommer vi kontakta dig för att se om vi kan hjälpas åt.

BOKA DEMO

Välkommen att boka en kostnadsfri demo för att få veta mer om hur Loopeli kan hjälpa er verksamhet.

Uppgifter om verksamheten
Vi föredrar introduktion/demo via:*
Vill du bjuda in fler?*
Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter

NYTTOANALYSER - 3 olika

Ta del av nyttonalyser som Östersunds kommun genomfört för att utvärdera Loopeli i sin kommun. Analyserna visar kvalitativa och ekonomiska nyttor.