fbpx

Loopeli deltar på e-Hälsa + MTVe mässan i Kista

e-hälsa mässa kista loopeli

I januari 2023 deltog Loopeli på e-Hälsa + MVTe I Kista. Mässan är en av Sveriges största och ledande mötesplats för alla som leder, utvecklar och effektiviserar e-hälsa och välfärdsteknologi.

Digitaliseringen har revolutionerat vården och på mässan har besökarna chansen att följa med utvecklingen och uppleva det senaste.  Se morgondagens e-Hälsa och välfärdsteknologi och möjligheten att uppleva hur framtidens e-Hälsa och välfärdsteknologi kommer att utformas. Parallellt med e-Hälsa+MVTe går även Lösningar för Offentlig Sektor och Framtidens Hälso- och sjukvård. Dessa tre mässor skapar en heltäckande och komplett mötesplats – allt för att du som arbetar och verkar i offentlig sektor och vård och omsorg ska kunna leda och effektivisera Sverige. Under två intensiva dagar får besökarna ta del av en heltäckande mässa och en konferens med föreläsningar, workshops, kompetensutveckling och nätverkande.

Varför Loopeli deltog på e-Hälsa + MVTe

Loopeli grundades som en följ av att Thomas Sidens pappa fick en stroke . Detta ledde till att man såg ett behov av en väldigt enkel teknik som skulle kunna underlätta den dagliga kontakten per telefon eller gärna videosamtal. Det fanns inte någon tillräckligt enkel teknik som krävdes för att genomföra ett enkelt samtal när tiden inte räckte till ett fysiskt besök. Från början hade Loopeli mest fokus på den privata kunden men i och med att tjänsten uppmärksammats och utvecklats har fler kommuner och verksamheter sett värdet och behovet av enkla videosamtal i sina olika verksamheter. Detta har gjort att Loopeli nu tryggt och enkelt även kan erbjudas till kommunal och privat omsorg t.ex. särskilt boende, LSS eller hemtjänsten.

Så mässan var en naturlig mötesplats för Loopeli att medverka på för att bygga nätverk och varumärke. Bidra till bättre omsorg där närstående, boende, personal, verksamhet och samhället kan samverka. Bidra till att minska ensamhet och känslan av utanförskap bland våra årsrika och personer med funktionsnedsättningar som upplever att dagens teknik är en utmaning. Idag erbjuder Loopeli kommuner och verksamheter flera olika paketlösningar. Allt från den enklaste lösningen med Loopeli licens till paket med surfplatta, ställ, uppstart, internetuppkoppling och projektledning ink utbildning.

Loopeli ville bjuda in besökarna till en stund med återhämtning i vårt vardagsrum där man i lugn och ro kunde testa tjänsten, dricka en kopp kaffe och samtala med Nina Norberg och Daniel Straume som idag driver och är delägare av Loopeli. Responsen var positiv och många viktiga samtal har påbörjats.

It-hälsa

IT-hälsa.se som är en nyhetssajt för sjukvården, hemvården och friskvården passade på att intervjua och besöka Loopelis monter på e-hälsa mässan i Kista den 25-26 januari.

Vad var målet med mässan? Nina Norberg berättar att målet med mässan var främst att nätverka.

Vilken respons har ni fått på mässan? Responsen har bara varit positiv och många som anmält sitt intresse för en vidare dialog kring lösningen med Loopelis enkla videosamtal. Även bra feedback kring nya användningsområden och idéer kring samarbeten.

Filmen med intervjun går att se via denna länk eller Loopelis sociala medier på LinkedIn och Facebook.

Dela artikeln

Facebook
LinkedIn
Email

BOKA DEMO

Välkommen att boka en kostnadsfri demo för att få veta mer om hur Loopeli kan hjälpa er verksamhet.

Uppgifter om verksamheten
Vi föredrar introduktion/demo via:*
Vill du bjuda in fler?*
Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter

NYTTOANALYSER - 3 olika

Ta del av nyttonalyser som Östersunds kommun genomfört för att utvärdera Loopeli i sin kommun. Analyserna visar kvalitativa och ekonomiska nyttor.